News & Events

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

Međunarodni Pasivne Dana Kod Kuće 2017

Share this Post:

Od 10. do 12. studenog 2017 Međunarodni pasivna kuća dana, u organizaciji Međunarodne Udruge za pasivne kuće (iPHA) i njegovi međunarodni partneri, održat će se po 14. godinu zaredom. Vlasnici pasivnih kuća kod kuće će moći podijeliti svoja iskustva i pokazati da je pasivna kuća-to je sve, sudjelujući sa svojim pasivne kuće doma, ureda ili čak стройкой%.00

 

Oni koji bi željeli posjetiti pasivne kuće zgrada tijekom ove godine pasivne kuće dana možete provjeriti Međunarodne pasivne kuće bazi i iPHA web stranicu za više informacija, kao i ljeti napreduje.

 

 

Registracija

 

Za sudjelovanje u Međunarodnom pasivne dana kod kuće, molimo, registrirajte svoj projekt s Međunarodnim bazi pasivne kuće. Registracija je besplatna, ali korisnik će se zatražiti da stvorite korisnički račun. Ako želite otvoriti pasivna kuća, kuća je već registriran u bazi pasivne kuće, jednostavno ispunite podatke o ove godine pasivne dana kuća preglede i ažurirati svoje podatke za kontakt u slučaju potrebe.

 

Svi koji su uključeni projekti i pregled podataka, kao i izleti će biti objavljeni na pasivna kuća baze od 1. rujna 2017.

 

 

Za više informacija, molimo posjetite web stranici aktivnosti na link ispod.

Organiser:
iPHA and its international Affiliates
Source Language:
English