News & Events

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

DecarbHeat #2017: događaj ЭПА na обезуглероживание grijanje u Europi i sektoru za hlađenje

Share this Post:

DecarbHeat 2017

A декарбонизации elektroenergetskog sustava u Europi bez обезуглероживание području grijanja nemoguće. Međutim, napori u trenutno napore previše sporo. Pretvorba toplinske u industriji-od istraživanja i razvoja do proizvodnje, instalacije i održavanja - zahtijeva veliki napor od strane svih dionika. Zbog iskrivljene cijena energenata, trenutni tržišni uvjeti nisu idealni, da uzrokovati bitne promjene.

 

#DecarbHeat 2017, koji će se održati u Bruxellesu, Belgija, 11. i 12. svibnja 2017 godine, će predstavljati osnovu za potrebne promjene. Konferencija je usmjerena na objedinjavanje napora dionika: političari iz Europske Komisije i parlamenta, kao i s državama članicama. Predstavnici visoke razine iz toplinske pumpe u industriji, kao i menadžera gradova i ne najmanje važno, drugi korisnici topline: predstavnici iz industrije.

 

 With ove mješavine strane, događaj osigurava prikupljanje ideja od šire publike i rasprava su potrebne daljnje akcije na četiri načina učenja:

 

  • Političari daju 2050 elektroenergetskog sustava i ono što političari rade u Europi, tako i u inozemstvu za rješavanje problema декарбонизации području grijanja?
  • Koji su ključni izazovi za grad, naročito kada je riječ o rekonstrukciji zgrada i cijelih blokova i kako decarbonized energija distribuira ovdje?
  • Kao дигитализация zadatak toplinske i rashladne industrije – od razvoja proizvoda do poslovnih modela?
  • Koji problemi postoje u industriji i što je potražnja za energijom u industriji содержательн  opada?

 

Za više informacija, molimo posjetite web stranici aktivnosti na link ispod.

Cm. također odgovarajuće stvoriti događaj.